Events

Whitefish ShowHow 2018

Er du klar til Smarter Processing?

Dette er en unik mulighed for hvidfiskproducenter fra hele verden til at opleve hvordan fremskridtene indenfor procesteknologi kan forbedre resultaterne betydeligt.

Tilmeld dig nu

Kom og se demonstrationer af hvordan procesudstyr og software kan hjælpe fiskeproducenter med at optimere udnyttelsen af råvarer, samtidigt med at produktionstiden reduceres og automatiseringen og fødevaresikkerheden øges.

Med indførelsen af Indstry 4.0 ser vi en øget grad af automatisering inden for forarbejdning af fisk, og denne event viser tydeligt hvordan automatisering, robotisering og databehandling kan forberede producenter på den kommende højteknologiske virkelighed inden for procesområdet.

Ud over live demonstrationer har du også mulighed for at se en moderne fiskefabrik igennem VR-briller, noget som giver dig et unik indblik i de mest avancerede og innovative procesløsninger der findes i dag.

At være tilkoblet/on-line med procesudstyret og samtidigt opsamle data bliver stadig en vigtigere del af fiskeforædlingsindustrien i dag, hvorfor Innova Food processing Software også vil indgå som en vigtig del af vores event. Dataindsamling bliver gradvist mere værdifuldt i dagens hi-tech forarbejdningsmiljø, hvor evnen til at spore og analysere data er afgørende for at forblive konkurrencedygtig.


NETVÆRK

På Whitefish ShowHow får du også muligheden for at lytte til gæstetalere og mødes med specialister fra Marel og folk fra branchen der kommer fra hele verden. Marel’s moderne demo- og træningscenter danner en perfekt ramme for at mødes og udveksle erfaringer i et afslappet miljø.

Mere information om demonstrationer og gæstetalere vil blive annonceret når vi kommer tættere på datoen for selve arrangementet.
 

MERE INFORMATION

Hvis du ønsker mere information kan du kontakte os på: whitefish@marel.com.

Du kan også følge os på Twitter og LinkedIn for løbende opdateringer. #WFSH

Tilmeld dig opdateringer

 

26. september 2018
Progress Point, København

marel.com/wfsh