Events

Seafood Processing Global

Smarter processing with Marel

Kom og mød vores eksperter ved Seafood Processing Global i Bruxelles og udforsk de seneste banebrydende teknologiske fremskridt på Marel’s produktionsudstyr, med et udvalg af essentielt standardudstyr, som danner grundlaget for kvalitetsproduktion.

Med aktører fra seafoodindustrien der søger smartere løsninger for at kompensere for et stadig mindre udvalg af arbejdskraft og øget krav fra forbrugerne om højere produktkvalitet og diversitet, fokuserer vi i år på at vise hvordan vores udstyr anvender teknologi til at øge automationen, med det højest mulige udbytte, kapacitet og produktkvalitet.

Vores produktdemonstrationer på stand nr. 4-6223 & 4-6227 ved Seafood Processing Global vil inkludere:

  • Kvalitetsskanning af laksefileter med vores nye Quality Scanner MS 2920. Ved at detektere filetens størrelse, farve, melaninpletter, blodpletter, trimmefejl, afskindingsfejl og brunkød, er det muligt at sortere fileterne inden videre forarbejdning og dermed bedre kontrollere kvalitet og størrelse på hver enkelt filet.
  • Automatisk benudtagning med FleXicut som inkluderer en opdatering af produkt-distributionssystemet. FleXicutten øger produktiviteten og forbedrer produkthåndteringen samt udbyttet, og de nye funktioner er med til at automatisere processen yderligere.
  • Vores automatiske hovedkappermaskine til laks MS 2720 med nye unikke skæreprincipper, som blev frigivet til salg pr. 1. januar 2018, leverer fremragende resultater hvad angår kapacitet, udbytte og kvalitet.
  • Et udvalg af Innova Food Processing Software moduler til at håndtere og kontrollere produktionen af fisk, designet til at give fuld kontrol over produktionen med sporbarhed.
     

DEMONSTRATIONER

Marel skaber smartere systemer og løsninger til fremstilling af fødevarer rentabelt og bæredygtigt. Kom og mød os i Bruxelles for at finde ud af hvordan vi kan skabe værdi for dig og dine kunder.

Seafood Processing Global er verdens største seafoodmesse. For gratis adgang anvendes VIP koden 206053 på www.seafoodexpo.com/global.


MERE INFORMATION

Start: 24. April 2018

Slut: 26. April 2018

Web: www.seafoodexpo.com/global

Sted: Bruxelles, Belgien

Stand: 4-6223 & 4-6227

Du kan også følge os på Twitter og LinkedIn. #SEG18